Mandag den 7. december foregår det første af to webinarer omkring økonomi. Første virtuelle møde handler om skatte- og pensionsstrategi.

Sønderjysk Landboforening sætter her i julemåneden gang i to webinarer med økonomi i fokus. Afviklet direkte fra studiet i SLF-centret i Vojens.

Det første virtuelle møde foregår mandag den 7. december, hvor overskriften er: Skatte- og pensionsstrategi. Det foregår fra klokken 19 til 19.45 med tre indlæg samt muligheder for spørgsmål.

Tre kompetente indlægsholdere er på programmet.

Jesper Søberg fra Velliv, vil blandt andet komme ind på fradragsmuligheder samt 30 procents-ordningen, omkostninger og afkast, og samtidig vil han fortælle om Landmandspension, som kan opnås gennem SLF.

Kenneth Kjeldgaard, Fondsmæglerselskabet Seges Finans & Formue A/S, vil blandt andet fokusere på placeringen af pensionsmidler.

Endelig medvirker regnskabskonsulent Tommy Henriksen fra SLF:

– Det er lidt med pension som med den lille snebold, som bare vokser sig større og større. Hvis mulighederne er der, så gælder det om at komme i gang tidligt. Det er dog en balancegang at sikre en tilstrækkelig afvikling af gælden, så der er plads til udvikling i virksomheden, og så foretage indbetaling til pension. Men ét er helt sikkert; hvis man ikke gør noget, så er der slet ikke noget, når pensionsalderen nås, konstaterer Tommy Henriksen.

Det andet webinar foregår mandag den 14. december, hvor temaet er: Ejerskiftestrategi – selskabet kontra personligt eje.

 

Tilmeld

Navn*
Telefon*
E-mail:*