SLF_Eletronisk_statusseddel

Slip for det meste manuelle arbejde og postforsendelsen, når du laver status. SLF har udviklet et system, hvor statussedlerne kan indsendes elektronisk.

SLF tilbyder som noget nyt, at kunder kan vælge at sende den kvartalsvise statusseddel til budgetopfølgningen elektronisk ind til landboforeningen og slippe for meget af det manuelle arbejde.

Når landmanden skal aflevere sin statusopgørelse – typisk fire gange om året – skal der både tælles dyr og opgøres lagerbeholdning på korn og foder.

Færre arbejdsgange
Der er flere arbejdsgange og også risici for fejl, når man først skal printe, skrive tallene på papir, og når landmanden bagefter enten skal scanne den ind igen og maile retur. Eller alternativt skal sende statussedlen med posten – og måske endda selv skal aflevere statussedlen hos landboforeningen.

-Derfor har vi udviklet et system, hvor landmanden noterer tallene direkte på telefon, iPad eller stald computer og derefter sender opgørelsen direkte elektronisk til os, fortæller cheføkonom Andreas Gram.

Andreas Gram pointerer, at det stadig er muligt at levere statussedlerne som hidtil. Det nye er blot et tilbud, der kan gøre hverdagen nemmere for den enkelte. De landmænd, der skal aflevere statussedler, er dem, som laver resultatopfølgning på deres budgetter.

Digitalisering i landbruget
Statussedlen er blevet testet i en periode, og tiden er kommet til at gøre den bredt tilgængelig, fortæller afdelingschef i SLF, Jacob Olesen:

-Elektroniske statussedler er endnu en brik i den digitaliseringsrejse, vi er på sammen med vores kunder. Vi leder hele tiden efter nye steder, hvor vi kan hjælpe landmanden til at gøre tingene mere smart, så data kommer hurtigere, med færre registreringer og færre fysiske bilag, siger Jacob Olesen.

Nemt at tilmelde sig
Systemet er lavet ved hjælp af Google og foregår ved at klikke ind på status-slf.dk og vælge enten Kvæg eller Svin. Herefter indtaster man blot CVR-nr. og e-mail – og så er du i gang

Systemet henvender sig i første omgang udelukkende til landmænd med enten Svin eller Kvæg.

Tilmeld dig en “Reminder”
For at modtage en reminder for når det er tid til udfyldelse af statusseddel, så tilmeld dig nedenfor

Navn:*
Telefon:*
E-mail:*
Producent med

kontakt
Sorry! There is no Team Showcase saved under the ID '16653'. You need to cick the 'Save Showcase' button to actually save it before it can appear on the front end via your shortcode. Please read more about this here

 

Nem tilmelding

Vælg enten Kvæg eller Svin.

Herefter indtaster man blot CVR-nr. og e-mail – og så er du i gang

 

Tilmelding