Igen i år har SLF i samarbejde med Syddansk Kvæg et tilbud om et dokument, der med et kort tidsforbrug kan samle talmaterialet i ét tastebilag.

SLF har i samarbejde med Syddansk Kvæg igen et tilbud om at samle de mange oplysninger, der skal bruges i forbindelse med Arla’s klimatjek, i ét enkelt bilag. Dermed bliver indtastningen endnu engang langt mere enkel.

I år bliver der to forskellige pakketilbud, som der kan vælges mellem:

 

A

Udarbejdelse af ét samlet tastebilag
kr. 895,-

B

Ét samlet tastebilag – og med assistance til indtastning af kvægbrugsrådgiver
kr. 1.995,- (excl. kørsel)

Priserne er pr. ejendom/CVR nummer.

Det skal indtastes inden 30.06 2021.
Det er frivilligt at medvirke, men uden et Arla Klimatjek, vil det medføre et fradrag i mælkeprisen på 1 euro-cent – svarende til cirka 7,45 øre

Vil du vide mere om Arla’s klimatjek kan du kontakte Hanna Gubi og Christina Nygaard Hansen i SLF’s driftsøkonomi eller Philip Iwersen og Aase Holmgaard i Syddansk Kvæg.

Tilmeld

VIGTIGT: I forbindelse med din tilmelding til vort arrangement, tillader vi os at tilmelde dig til SLF’s ugentlige nyhedsbrev, som udsendes hver tirsdag. Nyhedsbrevet vil du altid kunne framelde, såfremt du ikke længere ønsker mailen.
Alle priserne er ex. moms
I forbindelse med din tilmelding, tillader vi os at tilmelde dig til SLF’s ugentlige nyhedsbrev, som udsendes hver tirsdag. Nyhedsbrevet vil du altid kunne framelde, såfremt du ikke længere ønsker mailen.

Ved tilmelding giver du SLF adgang til at hente de nødvendige informationer hos DMS & Mark Online.

 

I forbindelse med din tilmelding til vort arrangement, tillader vi os at tilmelde dig til SLF’s ugentlige nyhedsbrev, som udsendes hver tirsdag.
Nyhedsbrevet vil du altid kunne framelde, såfremt du ikke længere ønsker mailen.

KONTAKT

 

Phillip Iwersen

Juniorskonsulent, SDK

Phone3140 4320

Christina Nygaard Hansen

Driftsøkonomiassistent

Location23849144