Lad andre tage sig af det praktiske papirarbejde – så du får tid til at drive din virksomhed.

SLF tilbyder nu bogføring til erhverv i lokalområdet. Har I brug for at få mere styr på fakturaer, momsafregning og indberetning eller hjælp til lagerstyring. Så er det måske noget for jer.

Det kan vi hjælpe med: 

Bogføring – E-conomic og C5
Afstemninger
Moms
Betalinger
Fakturering
Lagerstyring
Virksomhedssekretær

Betina og Mia står klar
Betina Larsen og Mia Trærup Wind har flere års erfaring indenfor bogføring og administration. De står klar til at hjælpe dig med det praktiske papirarbejde– så du har mere tid til at drive din virksomhed.

Pigerne kan udføre arbejdet fra SLFs kontor i Vojens og tilbyder også at køre ud til virksomheden, hvis det passer jer bedre.

En af vores kunder bor fx i Århus. Vi bogfører i den sammenhæng via et indscanningsmodul i E-conomic. Derudover har vi kontakt via mails og telefon.

Kontakt Mia og Betina og hør mere om tilbuddet.

Mia: mtw@slf.dk – telefon 73202875 eller Betina: bel@slf.dk – telefon 73202343

 

Det siger kunderne:

Peter Meisner, Prema Tech

– Der er styr på det…Vi er utrolig glade for at have SLF som vores partner for bogføring. Det er en fornøjelse. Samarbejdet fungerer perfekt. Der er forståelse for vores måde at gøre tingene på, og der kan altid findes et svar på ethvert spørgsmål. Vi har nu igennem 30 år haft forskellige løsninger, men denne er klart den bedste. Det er ikke bare nemt at have med at gøre i dagligdagen- det sparer os for en masse tid og ressourcer. Herfra er der kun ros til SLF.

 

Rikke Lindegaard, Luriel

– Jeg har været MEGET tilfreds med SLFs hjælp til min bogføring. Jeg kom med kaos, men ret hurtigt kom der styr på papirerne. Jeg har hele tiden været med i processen – efter eget ønske – og uanset hvor mange spørgsmål, jeg er kommet med, så har jeg altid fået hurtig, professionelt og venligt svar. Jeg kan varmt anbefale SLF til hjælp af bogføring.