Sønderjysk Landboforening (SLF) styrker forretningen med ansættelse af ny cheføkonom for finansiering i regnskabsafdelingen.

Ann-Britt Gammelby er ansat som cheføkonom for finansiering hos SLF. Hun skal arbejde med finansiel rådgivning af kunderne, og blandt andet rådgive landmændene i forhold til udløb af afdragsfrie lån: Hvordan sikres den mest optimale refinansiering i forhold til den enkelte landmands situation og strategi etc.

-Jeg glæder mig til at komme i tættere og mere fortrolig kontakt med kunderne; komme ud på besøg og være med til at sammensætte den helt rette finansielle løsning til kunden. Jeg ser frem til ikke at være afhængig af et bestemt produkt eller løsning, og at kunne lave en uvildig og kundetilpasset rådgivning, der tænker hele vejen rundt om landmanden og hans produktion, siger Ann-Britt Gammelby.

Den nye cheføkonom skal desuden indgå i samarbejdet med analyse- og rådgivningsfirmaet AgroMarkets, som en række landboforeninger – herunder SLF – er medejer af. Forbindelsen til AgroMarkets sikrer høj faglighed og optimal understøttelse af finansiel lovgivning.

Ann-Britt Gammelby kommer fra en stilling i Nykredits landbrugscenter i Kolding, hvor hun har arbejdet som rådgiver. Tidligere har hun været ansat i Frøs Sparekasse som erhvervsrådgiver. Hun er bankuddannet, og med HD i finansiel rådgivning og formuerådgivning har hun et stærkt fundament for rådgivning indenfor området. Derudover underviser hun elever på IBA i Kolding, i forskellige fag rettet mod finansiering og økonomi generelt.

Privat bor Ann-Britt i Haderslev sammen med kæresten Claus og deres to piger på 1½ og 7 år.  

Ann-Britt Gammelby starter i SLF 1. september.