SLF Dashboard

Dashboard er til dig, der vil have et overblik over din virksomhed, som er nemt at forstå, og som opdateres med de nyeste data hver dag.

Dashboard er et digitalt værktøj, der består af en række kort, der viser de økonomiske og produktionstekniske nøgletal, som du selv har udvalgt. Det kan for eksempel være din fremstillingspris, dit celletal, dit salg af smågrise og dit dækningsbidrag.

Tallene opdateres dagligt, så du hver dag kan holde øje med, om du følger dit budget.

Hvis tallene ligger over eller under det, du forventer, kan du gå i dybden med det enkelte tal og vurdere, hvor det er gået galt – eller godt – og nå at reagere i tide. Når du zoomer ind, kan du se posteringer pr. måned helt ned på de enkelte bilag.

På den måde hjælper Dashboard dig med at få større indsigt i din økonomiske situation, så du kan træffe bedre beslutninger.

 

Find det Dashboard, som passer til dit behov
Du kan vælge mellem 2 versioner af Dashboard:

Dashboard Pro
til dig, der vil have indsigt i de enkelte postering

 • Saldo på konti dagligt
 • Produktionsdata
 • Detaljer
 • Udforsk
 • Historik
 • Bilag/PDF

 

Dashboard (gratis)
til dig, der gerne vil se, hvad Dashboard kan

 • Saldo på konti dagligt
 • Produktionsdata

Du kan bruge Dashboard Pro gratis t.o.m. den 30. september 2019.

KONTAKT

Michael Lykou SLF

Michael Lykou

Driftsøkonomikonsulent

Phone4010 6208

Michael Wagner Kristensen

Teamchef Regnskab & Økonomi

Phone73 20 28 57 / 29 60 91 63
Få endnu mere at vide om Dashboard – hent PDF

Få overblik og sikkerhed med Dashboard 
Dashboardet opdateres hver eneste dag. Det giver et opdateret fundament for at træffe de rigtige beslutninger i dagligdagen. Hvis du oplever en negativ udvikling, kan du hurtigt reagere, inden det når at påvirke din bundlinje. På den måde får du dagligt de vigtigste informationer om din virksomhed, så du ved, hvilken retning du skal styre din produktion i, hvilke omkostninger du skal være opmærksom på, og hvor du kan sætte ind med en ekstra indsats. 

Vurder årsagerne til udviklingen 
Udover et hurtigt overblik er der også en række forskellige funktioner i dashboardet, der giver dig mulighed for at udforske de konkrete områder. Her kan du gå i dybden med dine data, så du kan se de enkelte konti og få et rullende overblik over de forgangne måneder. Med de informationer kan du vurdere, hvorfor et tal er gået op eller ned, og hvor det er gået galt – eller godt. 

Produktion og økonomi i forening 
Dine beslutninger indenfor bedriftens produktion påvirker din økonomi. På dashboardet kan du se, hvordan produktionen har indflydelse på din økonomi, og hvordan du kan tænke forholdene ind i dine indsatsområder, når du planlægger din strategi på bedriften. Produktionstal med relevans for din bedrift vil stå side om side med dine økonomiske tal, og vil du gerne have beregnet din fremstillingspris, kan du også få den serveret i dashboardet. 

Tilpas dit dashboard
Dashboardet kan tilpasses forskellige behov. Du kan f.eks. sætte dashboardet op med udvalgte nøgletal, så du kan bruge det til at motivere dine medarbejdere til tavlemødet. Du kan også vælge at få vist alle nøgletal, hvis du vil tage temperaturen på din bedrift. Og du kan vælge at få vist enkelte nøgletal, som du kan arbejde fokuseret på at optimere. På den måde kan du altid tilpasse dashboardet til dit behov. 

Andre artikler om

 •  SLF Dashboard skaber overblik

  Dashboardet samler alle de vigtigste infor­mationer, som du har brug for, når du skal vide, i hvilken retning du skal styre din bedrift, og hvor der...

 • Vellykket SLF bedriftsbesøg trods regn

  Omkring 120 landmænd, naboer, samarbejdspartnere etc. trodsede regnen, da landmand Niels Martin Krag lukkede stalddørene op og bød indenfor. Som en...

.single-post .mkdf-title { display:none; }