Dashboard

Dashboard er til dig, der vil have et overblik over din virksomhed, som er nemt at forstå, og som opdateres med de nyeste data hver dag.

Dashboard er et digitalt værktøj, der består af en række kort, der viser de økonomiske og produktionstekniske nøgletal, som du selv har udvalgt. Det kan for eksempel være din fremstillingspris, dit celletal, dit salg af smågrise og dit dækningsbidrag.

Tallene opdateres dagligt, så du hver dag kan holde øje med, om du følger dit budget.

Hvis tallene ligger over eller under det, du forventer, kan du gå i dybden med det enkelte tal og vurdere, hvor det er gået galt – eller godt – og nå at reagere i tide. Når du zoomer ind, kan du se posteringer pr. måned helt ned på de enkelte bilag.

På den måde hjælper Dashboard dig med at få større indsigt i din økonomiske situation, så du kan træffe bedre beslutninger.

 

Find det Dashboard, som passer til dit behov
Du kan vælge mellem 2 versioner af Dashboard:

Dashboard Pro
til dig, der vil have indsigt i de enkelte postering

 • Saldo på konti dagligt
 • Produktionsdata
 • Detaljer
 • Udforsk
 • Historik
 • Bilag/PDF

 

Dashboard (gratis)
til dig, der gerne vil se, hvad Dashboard kan

 • Saldo på konti dagligt
 • Produktionsdata

Du kan prøve Dashboard Pro gratis i 2 måneder (start måned +næste måned). Ring til Mathias Andersen så opretter han jer, og fortæller mere om Dashboard.

KONTAKT

Michael Lykou SLF

Michael Lykou

Driftsøkonomikonsulent

Lars Mathiesen SLF

Lars Mathiesen

Driftsøkonomikonsulent

Få endnu mere at vide om Dashboard – hent PDF

Få overblik og sikkerhed med Dashboard 
Dashboardet opdateres i takt med at der bogføres. Det giver et opdateret fundament for at træffe de rigtige beslutninger i dagligdagen. Hvis du oplever en negativ udvikling, kan du hurtigt reagere, inden det når at påvirke din bundlinje. På den måde får du dagligt de vigtigste informationer om din virksomhed, så du ved, hvilken retning du skal styre din produktion i, hvilke omkostninger du skal være opmærksom på, og hvor du kan sætte ind med en ekstra indsats. 

Vurder årsagerne til udviklingen 
Udover et hurtigt overblik er der også en række forskellige funktioner i dashboardet, der giver dig mulighed for at udforske de konkrete områder. Her kan du gå i dybden med dine data, så du kan se de enkelte konti og få et rullende overblik over de forgangne måneder. Med de informationer kan du vurdere, hvorfor et tal er gået op eller ned, og hvor det er gået galt – eller godt. 

Produktion og økonomi i forening 
Dine beslutninger indenfor bedriftens produktion påvirker din økonomi. På dashboardet kan du se, hvordan produktionen har indflydelse på din økonomi, og hvordan du kan tænke forholdene ind i dine indsatsområder, når du planlægger din strategi på bedriften. Produktionstal med relevans for din bedrift vil stå side om side med dine økonomiske tal, og vil du gerne have beregnet din fremstillingspris, kan du også få den serveret i dashboardet. 

Tilpas dit dashboard
Dashboardet kan tilpasses forskellige behov. Du kan f.eks. sætte dashboardet op med udvalgte nøgletal, så du kan bruge det til at motivere dine medarbejdere til tavlemødet. Du kan også vælge at få vist alle nøgletal, hvis du vil tage temperaturen på din bedrift. Og du kan vælge at få vist enkelte nøgletal, som du kan arbejde fokuseret på at optimere. På den måde kan du altid tilpasse dashboardet til dit behov. 

Godt at vide, før du går i gang 

Det er vigtigt, at du får din DLBR-rådgiver med ind over arbejdet med Dashboard, så I sammen kan sikre, at dine tal bliver vist korrekt. 

Derudover har vi samlet et par spørgsmål og svar, som også er med til at få dig godt i gang med Dasboard og sikre, at du får mest muligt ud af det.

 • Hvornår er mine tal klar?
  Du kan se dine tal i Dashboard dagen efter, du har bestilt produktet.  
   
 • Hvor ofte skal jeg bogføre?
  Jo hyppigere du eller din assistent bogfører, jo mere opdaterede er dine tal i Dashboard. Det bliver nemlig opdateret dagligt ud fra det udgangspunkt, der er i Ø90. Hvis du ikke har mulighed for at bogføre ofte, så skal du huske, at tallene ikke er helt opdaterede, når du ser på dit Dashboard.
   
 • Er alle bilag bogført?
  Dine fakturaer og andre regnskabsbilag bogføres løbende, og Ø90 giver sit bedste bud på, hvor i dit regnskab indtægten eller omkostningen skal placeres. Udvalgte poster kan være parkeret og afventer kvalitetssikring ved DLBR.
   
 • Hvad gør jeg, hvis jeg undrer mig over mine tal?
  Så skal du tage fat i din rådgiver eller assistent. Hvis du har behov for, at dine tal bliver ajourført hver dag, så fortæl det til dem.
   
 • Hvad hvis jeg opdager en fejlkontering via mit Dashboard?
  Du kan undersøge dine tal ved at klikke på Udforsk og tjekke det enkelte bilag. Du kan rette fejlen, når du bogfører næste gang eller bede din assistent om det.
   
 • Kan jeg have Dashboard, hvis jeg ikke har Summax?
  Ja, det kan du godt. Summax er ikke et krav, men det sikrer, at du får bogført hver dag. Summax er nødvendigt for at du kan se bilag i ”Udforsk” funktionen i Dashboard. På den måde får du mere ud af Dashboard.

   
 • Skal jeg se alle kort på én gang?
  Nej. Du bestemmer selv, hvilke kort du vil se. De andre kort kan du fjerne ved at trykke på plusset i øverste højre hjørne og derefter på Fravælg ved de kort, du ikke vil se. Så kan du f fokusere på de områder, som er vigtige for dig, når du styrer din bedrift.
   
 • Hvor kommer tallene fra?
  Alle tallene i dit Dashboard er en kopi af din løbende bogføring og opdateres helt automatisk. 

Andre artikler om

 • Dashboard skaber overblik

  Dashboardet samler alle de vigtigste infor­mationer, som du har brug for, når du skal vide, i hvilken retning du skal styre din bedrift, og hvor der...

 • Vellykket SLF bedriftsbesøg trods regn

  Omkring 120 landmænd, naboer, samarbejdspartnere etc. trodsede regnen, da landmand Niels Martin Krag lukkede stalddørene op og bød indenfor. Som en...

.single-post .mkdf-title { display:none; }