Anmeldeordninger

SLF har nedsat en arbejdsgruppe, bestående af deltidslandmand, som skal undersøge, hvordan landboforeningen kan hjælpe segmentet bedst muligt.

Som deltidslandmand kan du have nogle særlige udfordringer eller behov, som ikke kan understøttes i de tilbud og produkter, som en landboforening i forvejen tilbyder landmænd.

SLF har flere gange erfaret, at deltidslandmænd ikke er helt tilfredse med de tilbud, de kan få. Det vil landboforeningen gøre noget ved, og derfor har den nedsat en gruppe af deltidslandmænd, bestyrelsesmedlemmer og konsulenter, der i fællesskab skal undersøge, hvad behovet er, og hvordan man understøtter en landmand, der har andet arbejde ved siden af, bedst muligt.

-Vi er klar på at hjælpe deltidslandmanden bedst muligt, og det første møde vi holdt var virkelig inspirerende. Vi har fået et hold, som også kan være kritiske, og det er det, vi lærer mest af. På den måde kan vi forhåbentlig få skabt nogle nye tilbud og arrangementer, der bedst muligt understøtter behov og efterspørgsel, siger afdelingschef Jacob Olesen, fra regnskab og økonomi.

Fokusgruppen holder løbende møder, hvor de diskuterer produkter, tilbud, udfordringer og arrangementer – og sidst i oktober vil SLF holde et aftenmøde for deltidslandmænd, hvor der vil være politiske emner på programmet.

Med i fokusgruppen er:
Landmænd: Egon Selch, Erik Ravn Schmidt, Peter P. Friis, Jan Winther, Egon Petz
Fra SLFs bestyrelse: Mads Steiner, Leif Andersen, Flemming Skov
Fra SLF: Jacob Olesen