SLF er med igen i år, til dyrskuet i Ribe

Kom ind forbi på vores stand, hvor SLF har kaffe på kanden og er klar til en snak om løst og fast.

Vind en vejrstation
I år har SLF vejrstationer med. 25 landmænd har fået deres egen vejrstation, hvor de kan holde øje med situationen på markerne. Vejrstationerne har landmændene lejet af Fieldsense, og SLF hjælper med koordinering af, hvor stationerne skal sættes op. Alle deltagere har adgang til hinandens data, og SLF kan bruge oplysningerne i blandt andet forsøgsarbejdet.
Du kan høre mere om aftalen med Fieldsense på standen, og du kan deltage i konkurrencen om et års abonnement til en værdi af kr. 1.188, –

Gearet til generationsskifte
Hvis du fx går med overvejelser om et generationsskifte, en alternativ etableringsform eller hvis du har brug for at vende en problemstilling indenfor ledelse, den daglige drift, rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Så kig forbi.

SLF holdt i foråret et møde om generationsskifte, hvor over 100 landmænd mødte op. SLF fik kontakt til flere landmænd, der enten er interesseret i at generationsskifte eller at købe en ejendom. Rådgivningsvirksomheden hjælper med at matche køber og sælger samt rådgive i forhold til alternative etablerings- og finansieringsformer. 

Stemmingsbilleder fra Ribe Dyrskue 2018

.single-post .mkdf-title { display:none; }