HR & Arbejdsgiverservice med praktisk erfaring
– Conni Tetens

Rådgivning baseret på praktisk erfaring Conni Tetens er teamchef for HR & Arbejdsgiverservice og har været med til at bygge det nye koncept op: Rådgivning af landmænd omkring rekruttering af udenlandske medarbejdere, fastholdelse af medarbejdere, løn samt udvikling og sparring omkring landmændenes ledelsesmæssige kompetencer.

– HR & Arbejdsgiverservice vil hjælpe landmanden med at skabe gode resultater gennem andre, og hjælpe ham til at blive en bedre arbejdsgiver. Det er vigtigt, at han bliver opmærksom på de ledelsesmæssige opgaver; at han får skabt overblik, afstemt forventninger og involveret sine medarbejdere. Når medarbejderne synes, det er et godt og attraktivt sted at være, og de trives, så vil det helt sikkert også smitte af på produktionen, og på muligheden for at fastholde en god medarbejder, siger Conni Tetens.
Afdelingen barsler lige nu med et nyt tilbud : Temamøder, hvor både landmand og udenlandske medarbejdere kan komme ind og få råd og vejledning om forskellige emner. Temamøderne vil blive udbudt i nærmeste fremtid.

 

Hvem er Conni Tetens?

Conni Tetens kommer fra en stilling som HR- og Kommunikationschef hos SPF i Vejen. Conni er 56 år, har en salgsmæssig baggrund og har arbejdet med personaleledelse og virksomhedsstrategi i flere år. Hendes rådgivning er baseret på praktiske erfaringer. Conni Tetens har arbejdet med politik i ni år, hvor hun sad i Kommunalbestyrelsen i Rødding og var medlem af Teknik- og Miljøudvalget samt Skole- og Kulturudvalget. Hun er i dag lokalt aktiv i forskellige bestyrelser og foreninger herunder blandt andet Rødding Fri Fag- og Efterskole, Styregruppen for Orion Planetarium, Udviklingsfonden for Erhverv og Turisme og Turistforeningen for det gamle Rødding Kommune.
Conni og hendes mand Johannes bor i Jels på et nedlagt landbrug. Sammen har de en voksen datter. Conni Tetens er udover chef for HR & Arbejdsgiverservice også chef for Kommunikation samt intern HR.

Møde flere medarbejdere

.single-post .mkdf-title { display:none; }