En eftermiddag med fokus på økologiske kartofler

På webinaret bliver der mulighed for at høre om, hvilke teknologier du kan få tilskud til, hvad der skal til for at komme i betragtning til tilskud samt at få hjælp til at udfylde din ansøgning om tilskud til online informationsmøde onsdag den 21. april 2021.

Ansøgningsrunden for Økologisk investeringsstøtte 2021 åbner torsdag den 29. april 2021, og i den forbindelse afholder Landbrugsstyrelsen informationsmøde om ordningen og ansøgningsrunden.

Mødet bliver afholdt som et online informationsmøde (webinar), så alle kan deltage i mødet hjemmefra via deres computer, tablet eller telefon.

På mødet kan du bl.a. høre om:

Hvilke teknologier du kan opnå tilskud til
Hvad du som ansøger og tilsagnshaver skal være opmærksom på
Hvordan du udfylder ansøgningsskemaet
Hvordan ordningen i 2021 adskiller sig fra ordningen i 2016.
Derudover har du mulighed for at stille spørgsmål på mødet.
Mødet finder sted onsdag den 21. april kl. 9.30 – 11.30.

Tilmeld dig mødet her

Når du tilmelder dig mødet, modtager du en kvitteringsmail med et link, som giver dig adgang til information om webinaret. Via linket kan du også indsende spørgsmål forud for mødet.

Dagen før mødet vil du modtage en påmindelsesmail med det samme link.
15 minutter før mødet går i gang, vil du igen modtage en mail med et link, der giver dig adgang til webinaret. Du deltager ved at trykke på linket. Husk at tænde for lyden ved at trykke på ’unmute’ knappen, der kommer frem på din skærm. Vær opmærksom på, at du først kan høre noget, når webinaret går i gang.

Om ordningen

Ordningen er en del af Det danske landdistriktsprogram 2014-20, der er forlænget til 2022, og er 100 procent finansieret af EU. Den har til formål at bidrage til produktivitetsforbedring i forskellige økologiske produktionsgrene ved eksempelvis at øge effektiviteten, det økologiske areal eller produktionen for den enkelte økologiske landbrugsbedrift.

Skal du have hjælp til din ansøgning, kan du kontakte:

Aase Holmgaard – økologi

Økologikonsulent

2321 4192