Christian-Lund-Formand-SLF
Pressemeddelelse:

Næstformanden i Landbrug og Fødevarer, Kvæg, Christian Lund, er blevet spurgt, om han er kandidat til at afløse Peder Philipp på posten som formand for kvægsektoren.  På denne baggrund udsendes følgende pressemeddelelse.

”Det kommer lidt pludseligt, at Peder Philipp stopper. Det har han skjult godt – også hen over en særdeles velgennemført Kvægkongres først på ugen”, siger Christian Lund og fortsætter:

”Jeg vil godt starte med at sige, at jeg har stor respekt for Peder Philipps indsats gennem 15 år. Han har om nogen været med til at skabe samlingen af en række kvægaktiviteter til Dansk Kvæg – eller som de nu hedder Landbrug og Fødevarer, Kvæg.

Men når han nu har truffet det valg at stoppe, så skal der jo findes en ny formand til at løfte de mange opgaver og udfordringer som kvægsektoren står over for.  Det blev tydeliggjort i beretningen og debatten på Kvægkongressen, at der løbende skabes politiske resultater, men også er der fortsat er en lang række udfordringer at tage fat på.

Jeg har stor respekt for opgaven og det ansvar, der følger med formandsposten i L&F Kvæg.

Men jeg vil da også sige, at jeg er villig til at påtage mig opgaven som formand, hvis der kan findes opbakning til det.

Jeg har stået i lære nogle år som næstformand i Kvæg, så jeg føler mig godt rustet til opgaven. Jeg har godt kendskab til både den politiske og den faglige arbejdsgang i Kvæg og den måde arbejdet koordineres på i samarbejde med direktøren, Gitte Grønbæk. Det ser jeg som et godt afsæt.

Samtidig vil jeg se det som en utrolig spændende opgave, i et samspil med de mange kompetente medlemmer i Kvægs bestyrelse, at være med til at skabe de bedst mulige betingelser for fremtidens kvægbrug i Danmark.

Fremtidens kvægbrug i Danmark skal være til at leve af!

Post Tags: