SLF – Sønderjysk Landboforening – har ansat Lars Mollerup som driftsøkonomikonsulent pr. 1. august.

 

Medarbejderstaben udvidet og nyt ansigt hos SLF i Vojens: Endnu en kollega står klar til at give kunderne den bedste service og rådgivning:

Lars Mollerup er ansat som driftsøkonomikonsulent og skal hjælpe med salg og rådgivning i forhold til kundernes drifts- og likviditetsbudgetter. Han er uddannet Hortonom og færdiggjorde sidste år HD i Regnskab.

Lars glæder sig meget til at møde SLFs kunder:

-Jeg ser frem til kundekontakten, og det at hjælpe den enkelte kunde med en rådgivning, der lige netop passer til ham eller hende. Netop den individuelle rådgivning, tænker jeg, er noget, vi kan tilbyde i en virksomhed som SLF, siger Lars Mollerup.

Uddannet hortonom
53-årige Lars Mollerup har tidligere arbejdet hos Energinet i Fredericia og Scanenergi i Herning samt Cheminova.

Lars er opvokset på en gård tæt ved Lemvig. Han overvejede at blive landmand, men synes efterhånden, at det blev for kedeligt kun med bygmarker, fortæller han. Derfor læste han til cand.hort. med ønsket om at arbejde med gartneri og frugtavl. Han fik arbejde i Californien på et gartneri i et års tid, men da han kom tilbage til Danmark var det svært at finde et studierelevant job.

Kvalitetsprodukter og sund økonomi
Det blev elbranchen, som Lars skulle arbejde indenfor de næste 12-13 år, men nu er det slut med strøm i kabler. I stedet skal der arbejdes med landbrugsprodukter, økonomi og tæt kundekontakt:

-Landbruget leverer et produkt, der konkret kan ses og som har stor værdi i form af friske gode råvarer. Samtidig er økonomi heller ikke bare økonomi. Det er et resultat af noget andet – nemlig ledelse, handling og beslutning. Det bliver meningsfuldt for mig, at jeg kan bruge min baggrund og mit kendskab til planteavl. Det tror jeg også vil komme både kunder og SLF til gode, siger Lars Mollerup, der glæder sig til at komme i gang med arbejdet.  

Dykker i fritiden
Lars bor i Haderslev sammen med sin mand. Han holder af natur og planter – også den natur, der lever i vand: I fritiden dykker han nemlig i Lillebælt. Og ellers holder han af at lave god kvalitetsmad med danske friske råvarer fra den lokale slagter og frugt- og grøntsagshandlere.

Kontakt

Lars Mollerup

Driftsøkonomikonsulent

Phone7320 2339 / 2041 3182