Brænder du for driftsøkonomi og har du styr på strategisk rådgivning? Har du samtidig et godt kendskab til landbrugets produktionsformer og indhold – så er du måske den nye kollega, vi er på udkig efter.

Vi tilbyder – et job med ansvar, masser af spændende udfordringer og mulighed for selv at påvirke din arbejdsdag.

Du kommer til at stå for rådgivning og udarbejdelse af budgetter, beregninger og driftsøkonomiske analyser m.v. for landbrugskunder. Du har et bredt interessefelt, men primært økonomi indenfor svineproduktion og planteavl.

Nøgleopgaver kunne være:

·         Ansvarlig sparringspartner for egen kundeportefølje
·         Deltagelse i gårdråd/bestyrelser, strategiplaner, samt bankforhandlinger m.v.
·         Udarbejdelse af drifts- og likviditetsbudgetter
·         Økonomistyring via budgetopfølgning
·         Udarbejdelse af investerings- og finansieringsplaner
·         Deltagelse ved udarbejdelse og opfølgning på handleplaner og årsrapporter
·         Medvirke ved udarbejdelse/udvikling af driftsøkonomiske produkter

Lidt om dig:

Du kommunikerer klart i skrift og tale, du er selvstændig, positiv og udadvendt. Du opbygger hurtigt gode relationer til kunden og dine kolleger. Du har gennemslagskraft, er både troværdig og tillidsvækkende. Du har fagligheden på plads i forhold til driftsøkonomi og rådgivning. Du har et solidt kendskab til økonomi i landbruget. Du er god til at samarbejde og skabe relationer på tværs af teamet, afdelingen og huset.   

Ansættelsesvilkår  

Arbejdssted er Billundvej 3, 6500 Vojens. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Løn forhandles individuelt med udgangspunkt i erfaring og relevante kvalifikationer.

Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Conni Tetens på telefon 51427795
Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning, CV og eksamensbeviser til Else Bro på mail til eb@slf.dk. Vi venter gerne på den rette kandidat.

I SLF er vi 135 medarbejdere, der servicerer og rådgiver landbrug og andre erhvervsvirksomheder i hele landet. SLF er centralt placeret tæt på motorvejen.
Som medarbejder hos SLF bliver du en del af et bredt fagligt miljø, hvor der arbejdes med helhedsorienterede løsninger for kunderne indenfor de økonomiske og landbrugsfaglige områder.
SLF er konstant på udkig efter talentfulde medarbejdere, som udover at have styr på fagligheden også forstår at formidle, skabe relationer, sikre værdi og sætte aftryk!