Stefan-Poul-Hansen Ejendomsrådgiver i SLF

Sønderjysk Landboforening (SLF) har ansat Stefan Poul Hansen som ejendomsrådgiver

I fritiden fordrives tiden med blandt andet korsang og tennis. Arbejdstiden foregår fremover hos SLF i Vojens, hvor jurist Stefan Poul Hansen er ansat som ejendomsrådgiver i forhold til hushandler, overdragelse, generationsskifte, samarbejde over grænsen mm.

– Jeg glæder mig til at indgå i en større sammenhæng og kunne gå i dybden med en organisation. Det bliver spændende at arbejde med en ny branche, landbruget. Normalt arbejder advokater med udredning af tvister, men jeg ser også frem til at arbejde mere forebyggende – altså at rådgive kunderne, så de undgår at få problemer, siger Stefan Poul Hansen.

Stefan Poul Hansen har haft sit eget rådgivningsfirma i gennem en årrække. Tidligere har han arbejdet som advokat i Skive samt en periode hos ECCO Sko i Bredebro. Derudover har han undervist på IBC, flere steder i landet, og han er i dag tilknyttet Undervisningsministeriets censorkorps for Akademiuddannelserne i Finansiel Rådgivning. Stefan Poul Hansen er som udgangspunkt generalist, dog med ejendomshandel og international erhvervsret som specielle interesseområder.

Privat bor Stefan i Sønderborg sammen med sin hustru Susanne, der er lektor i tysk og engelsk på Statsskolen i Sønderborg – og deres hund Dottie, en Welsh Corgi Cardigan. Stefan spiller tennis i sin fritid og synger 2. bas i blandt andet Broager Egnskor, Augustenborg-koret samt Kor72, som er landets største kororganisation for voksne amatørkor. Derudover interesserer han sig for foreningsarbejde, internationalt samarbejde, natur og storbyferie samt al slags musik fra Sting i Mølleparken til Wagner i Bayreuth. Han kan i en snæver vending i øvrigt også begå sig på hesteryg.