Sønderjysk Landboforening har ansat Michael Wagner Kristensen som teamchef for Regnskab og Skat. Michael skal lede teamet i regnskabsafdelingen, hvor der er ansat 15 regnskabskonsulenter.

SLF har brug for en udadvendt og empatisk leder med et godt salgsgen – og det både har og er Michael Wagner Kristensen: Han ser sig selv som en ambitiøs teamplayer, der lytter, motiverer og skaber arbejdsglæde. Samtidig er han heller ikke bleg for at være en tydelig leder.

Forandringsvillighed og arbejdsglæde
Han er klar over, at branchen har brug for nytænkning:

-Vi skal være forandringsvillige – det kræver tiden af os. Vi er her på grund af landmanden – de behov, de har, dem skal vi lytte efter. Vi skal gøre noget nyt og være på forkant. Det kan jeg være med til at udvikle, siger Michael Wagner Kristensen.

Michael Wagner Kristensen er 38 år og kommer fra en tidligere stilling fra Arla som Senior Financial Controller, hvor han har været ansvarlig for økonomien hos Gejsing og Vejle eksport terminal. Han har endvidere erfaring fra større virksomheder, bl.a. Dong Energy og Siemens. 
I 2007 blev Michael uddannet som revisor hos PricewaterhouseCooper, og efterfølgende har han taget en HD i Regnskab og Økonomi ved SDU i Odense.

Michael bor i Kolding sammen med Camilla. De har to drenge på 6 og 9 år. Michael er i sin fritid aktiv med løb og nyder god mad og hygge. Familien i trivsel betyder alt!