Christine Hermansen Borring er ny regnskabsassistent/controller hos SLF – Sønderjysk Landboforening. Hun skal blandt andet øge landmændenes kendskab til det elektroniske bogføringssystem Summax

Christine savnede kontakten til landbruget.
Hun er oprindelig uddannet landmand og produktionsleder, men en skulder- og knæskade satte en stopper for praktisk hårdt arbejde. Senere arbejdede hun hos Skattestyrelsen i Ribe, men hun savnede tilhørsforholdet til landbruget og den tætte relation til kunderne.

Da SLF i Vojens derfor søgte en regnskabsassistent/controller på kontoret, slog Christine til:  

-Jeg glæder mig til at have kontakten til landbruget igen, uden at skulle belaste kroppen og lave det fysiske praktiske arbejde. Og jeg glæder mig til at kunne hjælpe landbruget over på Summax og gøre bogføringsdelen mere effektiv og håndterbar for landmanden, siger Christine Hermansen Borring.

31-årige Christine bor i Rødding sammen med sin kæreste. Hun elsker naturen og gåture med sin 9 måneder gamle labrador. Derudover dyrker hun fitness og MTB cykling i fritiden.  

Ny i SLF: Sammen med et team af konsulenter og assistenter skal Christine Hermansen Borring fremover være med til at drive digitaliseringsrejsen i SLF.