Ved indgangen til 2017 startede Ejendomsmægler, Christina Caitlin Horace i nyt job hos LandboGruppen Sønderjysk på Billundvej 3 i Vojens. Hun skal med sin erfaring i ejendomsmarkedet og nyeste viden styrke teamets indsats for at sikre landmænd og andre kunder det bedst mulige salg, når gården eller huset skal afhændes.

Energisk og udadvendt kompetence i ejendomssalg

Vi glæder os over at få styrket teamet med en ung dynamisk kompetence som Christina Caitlin Horace, da vi har stor travlhed i afdelingen, siger chefen for LandboGruppen Sønderjysk, Brian Lambertsen. Christina  er en energisk og udadvendt person, som vil gøre en stor indsats, for at landmændene kan få solgt ejendommen til den rigtige pris. Samtidigt skal hun sikre, at salget for sælger bliver en god oplevelse, forstået på den måde, at sælger skal føle sig oplyst og godt  hjulpet på vej omkring alle spørgsmål vedrørende handlen.  Det er uanset om der er tale om et frivilligt salg elle tvangssalg. Christina er særdeles imødekommende og velkommunikerende, så jeg er sikker på, at vore landmænd vil sætte stor pris på hendes hjælp, slutter Brian Lambertsen.

Arbejder for at gøre en positiv forskel..

Christina Caitlin Horace glæder sig til at arbejde med landbrugskunderne. Jeg lytter altid meget til mine kunder, når et salg skal planlægges. For mig er et salg en tillidssag og det er vigtigt, at alle kundens ønsker kommer på bordet fra starten, og så spiller jeg selv ind med gode ideer til, hvordan kunden kan få solgt bedst muligt. Jeg går op i mit job, og lægger vægt på, at kunderne mærke at jeg bruger mit drive og energi på at hjælpe dem.  Jeg  glæder mig rigtig meget til at komme til at arbejde med landbrug og andre ejendomssalg hos LandboGruppen.  Min største amibition er at gøre en positiv forskel  i forbindelse med salget.

Lokal ejendomsmægler.

Christina er uddannet finansøkonom og ejendomsmægler og har flere års erfaring med mæglerfaget, hvor hun senest kommer  fra en mæglerstilling hos Home i Haderslev. Christina er født og opvokset i Haderslev og  bor pt.  på en landejendom  syd for Ribe. Hun har et rigtig godt og bredt  lokalkendskab og netværk i det Sønderjyske.
Vi byder hende velkommen og glæder os til samarbejdet, slutter Chefkonmsulent Brian Lambertsen

Fakta:  Landbogruppen Sønderjysk

Ejendomdsmæglervirksomheden Landbogruppen Sønderjysk ApS  er en del af en landsdækkende mæglerkæde som er specialiseret i mæglervirksomhed og kønberrådgivning primært vedr. landbrug og landejendomme.  Afdelingen  beskæftiger 3 mæglere og 2 sekretærer  medarbejdere, som har sæde i SLF-centret, Billundvej 3 i Vojens.