SLF har pr. 1. august ansat Henning V. Boldsen som virksomhedsrådgiver.

Han kommer fra LandboSyd, hvor han har haft en lignende stilling. 

Henning har mere end 20 års erfaring indenfor virksomhedsledelse, generationsskifte, etablering, selskabsskabsdannelse, og han kan hjælpe landmændene i forhold til krisehåndtering og strategi på bedriften.

Som virksomhedsrådgiver er Henning procesorienteret og brænder for at hjælpe landmanden i mål med hans drømme og ønsker for bedriften. Der er sjældent et quickfix, som Henning formulerer det, men det behøver heller ikke være en kompliceret eller lang proces for at nå ind til kernen.  

-Jeg er meget optaget af at hjælpe virksomhedsejeren hen til en bedre position, og det er altid individuelt, hvor rejsen skal gå hen. Jeg kan godt skubbe og provokere lidt for at flytte den enkelte, men det er vigtig, at kunden hele tiden er med og kan se sig selv i processen, siger Henning V. Boldsen.

Timing og planlægning
I forbindelse med fx generationsskifte kan Henning hjælpe med selve konstellationen, om det skal være selskabsejet eller familieejet, og hjælpe med at få defineret de forskellige roller og positioneringer på bedriften. Det kan også være omlægning af produktionen, nye aktiviteter eller forretningsområder. Derudover følger de mere økonomiske og skattemæssige forhold, som kollegerne i SLF varetager og følger op på. Uanset hvad, så er timing og planlægning essentielt for forløbet.

Henning er oprindelig landmandsuddannet fra Bygholm Landbrugsskole og har blandt andet været forvalter på Frihedslund Læregård på Vestsjælland. Han fortsatte dog hurtigt på skolebænken – først som regnskabstekniker og senere som reg. revisor. Gennem de seneste 10-15 år har han arbejdet hos forskellige rådgivningsvirksomheder.   

Drevet af relationer
Han har forståelse for tal og produktionsøkonomi, men han er drevet af samspillet mellem mennesker. Det er de menneskelige relationer, der driver værket, ifølge ham. Derfor er relationer, rollefordeling og respekt altafgørende. Det gælder for alle typer af virksomheder.

-Jeg glæder mig til at møde SLFs kunder, lære deres virksomheder at kende og finde ud af, hvor de er, hvor de gerne vil hen og hvad de har brug for hjælp til. Når først en virksomhed er rigtig sammensat og kører, så er det helt fantastisk at se, hvad mennesker kan producere sammen og løfte i flok, siger Henning V. Boldsen.    

Henning V. Boldsen bor i Lund ved Horsens og har to voksne sønner.