Tilmeldingen til SLF’s digitale nytårskur mandag den 4. januar kører strygende. Og der er stadig mulighed for at sikre sig en nytårsplatte med lidt bobler.

Der er fuld gang i tilmeldingen til SLF’s nytårskur. Det digitale arrangement foregår mandag den 4. januar 2021 fra klokken 18.30.

I panelet sidder flere af landbrugets kendisser – eksempelvis fødevareminister Rasmus Prehn (S) og formanden for Landbrug & Fødevarer Søren Søndergaard.

Fødevareministeren, som blev udpeget som Mogens Jensens afløser i november ovenpå den dramatiske minksag, er med på en direkte linje fra København.

L&F’s formand Søren Søndergaard er i studiet i Vojens sammen med SLF’s bestyrelsesformand Christian Lund og Asger Christensen, medlem af Europa-Parlamentet for Venstre. Rollen som studievært har Anders Søgaard – chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer. Han binder aftenens program sammen og styrer spørgsmål og debat, som indlæggene medfører.

Nytårsplatte med bobler

Kulinarisk bliver der mulighed for at sikre sig en nytårsplatte samt lidt bobler. SLF har sammen med Agerskov Kro fået strikket et tilbud sammen til en pris på 155 kroner. Det er tydeligt, at der blandt deltagerne er en del, som sætter sig sammen for at hygge med spisning og sammen overvære den digitale nytårskur.

Det er ved at være sidste frist for at sikre sig nytårsplatten. Onsdag den 30. december klokken 13 lukker muligheden for at købe nytårsplatten. Derimod kan den almindelige tilmelding – uden nytårsplatte – foregå helt frem til mandag den 4. januar. Deltagelse i nytårskuren uden nytårsplatte er gratis.

Tilmeldingen til nytårskuren – med eller uden nytårsplatte foregår HER