Professionel kommunikatør, der kan finde og udvikle de gode historier i SLF og i dansk landbrug generelt, søges til en spændende stilling som pressechef i SLF – Sønderjysk Landboforening

Jobprofil
SLF er en meget aktiv rådgivningsvirksomhed i Syd- og Sønderjylland. Vi er kendt for at være en aktiv debattør og sparringspartner i det landbrugspolitiske arbejde. Vores mål er at være en professionel rådgiver for vores kunder og være med til, på en objektiv måde, at beskrive de vilkår som vores medlemmer og dansk landbrug har.

Vi søger en pressechef, som bevæger sig scenevant i danske landbrugskredse og som har erfaring med at formidle gode historier og budskaber; såvel gennem de trykte som de sociale medier, og som er vant til at formidle politisk stof.

Du bliver ansvarlig for SLFs pressekontakt, og du vil få et tæt samarbejde med SLFs bestyrelse angående formidling af politiske budskaber og planlægning og afvikling af landbrugspolitiske arrangementer.
Du skal udarbejde og følge op på SLFs kommunikationsstrategi, og du bliver redaktør for diverse udgivelser, herunder SLFs profilmagasin AGRO, som udkommer tre gange årligt.
Du vil blive involveret i kunde- og landbrugspolitiske arrangementer.Du skal udvikle, opdatere og producere kommunikationsmateriale i samarbejde med faglige kolleger og vores inhouse grafiker.
Du skal rådgive dine kolleger om kommunikation og bidrage til, at alt, der sendes ud af huset, er professionelt.
Din primære opgave bliver at markedsføre SLF på alle typer medier via pressemeddelelser, opslag på sociale medier, afvikling af faglige events,
udarbejdelse af profilmagasiner og lignende.

SLFs kommunikationsafdeling tilbyder også andre virksomheder hjælp til at løse diverse markedsførings- og kommunikationsopgaver, så du skal derfor være parat til ligeledes at rådgive og løse kommunikationsopgaver for eksterne.

Kvalifikationer
Du er af natur en udadvendt, initiativrig og nysgerrig person, der udstråler troværdighed og engagement.
Du har et inspirerende verbalt og skriftligt sprog. Du er erfaren i brugen af diverse sociale medier.
Netværk og kontaktudvikling falder dig naturligt, og vi forventer, at du allerede har et veletableret netværk inden for dansk landbrug, der kan understøtte dine aktiviteter.

Du har politisk tæft og forstår, hvad det vil sige at arbejde i en organisation, som er drevet af politiske holdninger og meninger.
SLF sælger professionel rådgivning – du skal formå at lave ”sælgende” budskaber.

Du har gode samarbejdsevner, lyst til at arbejde tværfagligt med mange forskellige kolleger og kan opsætte løse idéer og tanker til konkrete artikler, og du skal være 100 meter mester i intern og ekstern kommunikation.
Vi foretrækker en kandidat med solid presseerfaring. Du har enten arbejdet som journalist, eller du har arbejdet med PR og kommunikation inden for en af dansk landbrugs aktører.

SLF tilbyder
Du tilbydes et spændende og udfordrende fuldtidsjob i en aktiv virksomhed beliggende i Vojens.
Du vil organisatorisk blive tilknyttet kommunikationsafdelingen, hvor der er to medarbejdere i alt. Du vil referere til HR & Kommunikationschefen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Conni Tetens, HR & Kommunikationschef, på mobil 5142 7795.

Vi er klar til at modtage din ansøgning på mail cte@slf.dk.
Ansøgningsfristen er 3. august 2020. Tiltrædelse efter aftale. Vi behandler ansøgningerne løbende.