Lederkursus efteråret 2021

Lederkursus for ledere i landbruget og landbrugsrelaterede fagområder

 

Praksisorienteret lederudviklingsforløb
SLF tilbyder igen et praksisorienteret lederudviklingsforløb for alle ansatte med ledelsesansvar i landbruget og landbrugsrelaterede fagområder.

 

Hvad kan du forvente at få ud af kurset?
På lederudviklingsforløbet, vil vi bl.a. gennemgå:

 • hvordan, du leder og kommuniker bedst muligt og du vil få indblik i hvordan du forebygger og håndtere konflikter, inden de eskalerer og skader både samarbejdet og trivsel.
 • relevante redskaber til at afdække den gode kommunikation, du får værktøjer der virker allerede fra den første dag. Du får indsigt til at se bagved kommunikationens og konfliktens forskellige årsager, og du får teknikker til at mestre en konfliktdæmpende dialog.
 • metoder til at håndtere hvordan du som leder arbejder med forventningsafstemning overfor dine medarbejdere – så du kan bevare roen og overblikket, når den daglige drift presser på.
 • nemme og effektive værktøjer til at planlægge og prioriterer dine daglige opgaver.
 • løsninger, som er holdbare og som dine medarbejdere kan gå ind for. Det vil på sigt skabe mere selvledelse, hos medarbejderne og samtidig forbedrer du din evne til at forstå kommunikation og håndtere svære situationer i din hverdag.

Kort sagt – du vil efter lederforløbet opleve, at du bedre forstår at kommuniker og håndter konflikter, du vil kunne handle hurtigt og aktivt. Du vil opleve, at samarbejdet mellem dig og dine medarbejdere samt kolleger imellem i højere grad bliver præget af øget tillid og forståelse for forskelligheder.

Du vil få udarbejdet en personprofil, som kan være med til at give dig indsigt i, hvorfor du reagerer, som du gør, og hvordan du kan samarbejde med forskellige persontyper.

 

Underviser:
Arent Michael Jensen

 

Datoer
Der bliver tale om seks moduler med følgende overskrifter:

 • 4. oktober 2021: Rollen som leder
 • 1. november 2021: Forventningsafstemning og uddelegering
 • 22. november 2021: Gennemslagskraft og kommunikation
 • 13. december 2021: Planlægning og prioritering
 • 10. januar 2022: Konflikthåndtering og svære samtaler
 • 7. februar 2022: Motivation og fastholdelse
  Alle dage fra kl. 9:00 til 13:30

 

Pris:

SLF-medlemIKKE SLF medlem
6 x ½ dage inkl. personprofil  kr.   9.000,-kr.   9.900,-
Deltagergebyr AMUkr.   506,-kr.   506,-
Mulighed for VEU-godtgørelse*)  kr. -2.676,-kr. -2.676,-
Nettopris efter VEU refusion   kr.    6.830,-kr.    7.730,-

Priserne er ekskl. moms, men inkl. forplejning. Tilmeldingen er bindende og betaling sker umiddelbart efter 1. kursusdag.

 

*) AMU-godtgørelse
Betingelserne for at få AMU-godtgørelse for tabt arbejdsfortjeneste i forbindelse med kurset er, at uddannelsesniveauet for deltagerne ikke er højere en agrarøkonom.

( Teknologer og andre med en videregående uddannelse kan også få refusion, hvis ikke uddannelsen har været brugt i 5 år).
For at få AMU-godtgørelsen skal man have deltaget de første to gange og min. i halvdelen af kurset.

TIlmeld

.single-post .mkdf-title { display:none; }