It & digitale løsninger

SLF har siden 1. februar 2017 outsourcet alle IT-aktiviteter og indgår et samarbejde med JYSK IT.

Styrkelse af fremtidig IT-service

Vi udviser med dette tiltag rettidig omhu. Udviklingen på IT og digitalisering er i en hastig udvikling. Her tænkes primært på arkivering og fakturering i SUMMAX eller DOKVIEW, men også brug af ”Big Data” i den daglige drift. Med JYSK IT og deres 25 dygtige og specialiserede medarbejdere, har vi sikret dig et tilbud om IT-service, der rummer de bedste løsninger til konkurrencedygtige priser.

Samme nærhed – bredere tilbud!

Som IT-kunde i SLF, vil du opleve den samme lokale nærhed. Dette både ved køb af nyt udstyr, reparation og service. Du kan trygt komme ind og få løst dine IT-problemer og få en snak med en IT-specialist.

Fordelen er et bredt tilbud

Fordelen ved samarbejdet med JYSK IT er, at du som kunde kommer til at trække på en stor og meget kompetent IT-virksomhed, som gennem de sidste 20 år har udviklet IT-løsninger, der passer perfekt til landbrug og andre erhvervsdrivende

JYSK IT har gennem de sidste 20 år udviklet IT-løsninger, der er skræddersyet til landbrugets behov og også til andre erhvervsdrivende. Som kunde vil du derfor opleve flere specialister, hurtig hjælp og fleksible løsninger, der til dit IT-behov.

Kontakt
T: 7660 2222
E: it@jyskit.nu

.single-post .mkdf-title { display:none; }