Farm-/ virksomhedssekretær

Det kan godt betale sig at bruge sekretærhjælp til alt det administrative. Vi har fleksible løsninger, alt efter dit behov. Og du kan koncentrere dig om ledelse og produktion på bedriften, mens din sekretær effektiviserer det administrative og er din faste hjælp.

FAST SEKRETÆRHJÆLP I EN TRAVL HVERDAG

Den ene mulighed er at have en virksomhedssekretær. Det er ofte en fast ordning, hvor du lejer din virksomhedssekretær til at komme f.eks. en arbejdsdag om måneden. Et fast interval gør, at du ved, at der er styr på alt det administrative!
Med en virksomhedssekretær har du en fast sekretærhjælp, der holder orden i dine papirer og følger op på aftaler. Ud over bilag, betalinger og bogføring kan det være løn, momsopgørelse og fakturering samt ajourføring af APV, E-kontrol, korrespondance, resultatopfølgning mv.

AD HOC SEKRETÆRHJÆLP, NÅR DET BRÆNDER PÅ

En anden mulighed er at købe sekretærhjælp på timebasis. Det er også en fast sekretær, der kommer ud til dig på dit landbrug. Sekretæren kan som udgangspunkt løse de samme opgaver, som hvis det er en fast aftale. Du ringer, når du har behov for hjælp, og der afregnes på timebasis.

Ad hoc sekretærhjælp kan rekvireres med kort varsel. Og uanset om du har sekretærhjælp hjemme på ejendommen eller ej, kan du altid kontakte din assistent!

Kontakt os og lad os snakke om, hvilken slags sekretærhjælp, der passer dig!

KONTAKT

Winni C Andersen SLF

Winni C. Andersen

Teamchef, Assistenter

.single-post .mkdf-title { display:none; }