Skatterådgivning

SLF har et team af eksperter indenfor skatterådgivning, som har mange års erfaring.

Vi hjælper med alle skattemæssige udfordringer, lige fra hjælp til at udfylde selvangivelsen til at optimere dine skatteforhold og udnytte fradragsmulighederne bedst. Det er vigtigt at have en klar skattestrategi, således at man – når det er muligt – er på forkant. Det gælder uanset om hvor stor eller lille din virksomhed er.


GOD SKATTERÅDGIVNING OMFATTER REGLER OG OPTIMERING

SLF yder skatterådgivning, der er kendetegnet ved, at vi kender reglerne til bunds indenfor skatteområdet og vi kan således give dig en grundig gennemgang af dine muligheder for at optimere din skat, samtidig med, at den er afpasset din skattestrategi.

En god skattestrategi betyder, at der er overblik over, hvilke skattemæssige konsekvenser, der er ved nye investeringer eller omstrukturering af virksomheden, og hvad der er den rigtige timing. Med skatterådgivning kan du planlægge aktivt, så investeringerne passer på dine skattemæssige udfordringer og skaber værdi på bundlinjen.

Skatteretten udvikler sig konstant og hos SLF sikrer vi løsninger ved løbende afklaring af tvivlsspørgsmål med skattemyndighederne, således at der ikke senere opstår skattemæssige problemer.

Vi fører også skatte, moms og afgiftssager, rejst af SKAT.

Kontakt din regnskabskonsulent en en af nedenstående skatteeksperter

Kontakt

Tommy-Henriksen Regnskabskonsulent SLF

Tommy Henriksen

Regnskabskonsulent

Tommy-Henriksen Regnskabskonsulent SLF

Tommy Henriksen

Regnskabskonsulent

[supsystic-social-sharing id=’1′]

.single-post .mkdf-title { display:none; }