Sommerudgaven af Agro er kommet og handler denne gang om dyrskue og et tema om ledelse og generationsskifte i landbruget.

Som ung, helt nyuddannet landmand kan det være svært at stille med kapitalen til egen gård. Og for den ældre landmand kan det være svært at finde den rette køber.

En utraditionel tankegang med alternativ etableringsformer kan være vejen frem. I SLF har vi fokus på generationsskifte og kan hjælpe med rådgivning og sparring samt matche køber og sælger.

Agro handler også om ledelse i landbruget – hvad kræves der for at motivere, inspirere og fastholde medarbejdere i dagens landbrug? Læs mere om SLFs succes med lederudviklingskursus for landmænd.

Så står sommeren jo for døren – og udover travlhed i marken og dyrskuer rundt i landet – så handler sommer og sol også om at få holdt ferie og slappet af med familien. Læs klummen med Bente Bendix om, hvorfor det er så vigtigt at trække stikket en gang i mellem.

God læselyst – og god sommer 🙂

Distribution af Agro
Agro distribueres som indstik i Effektivt Landbrug med deres lørdagsomdeling, som uddeles gratis til 5100 jordbrugere i Syd- og Sønderjylland. Det udkommer lørdag 26. maj.

Har du ikke modtaget Agro, kan du læse det her– se link her

Du er også velkommen til at ringe til os og få Agro tilsendt med posten. Eller du kan finde det i receptionen på Billundvej 3 i Vojens.