Sønderjysk Landboforening (SLF) har ansat Janus Panduro som ny skattechef

SLF har ansat Janus Panduro som ny skattechef

Janus Panduro er ansat som skattechef hos SLF, hvor han skal arbejde med generationsskifte, salg af ejendomme og rådgivning omkring skatteregler og de skattemæssige udfordringer kunderne har.

-Jeg glæder mig til at få mere kontakt til kunderne, for det har jeg savnet i mit tidligere job. Jeg er selv opvokset på landet, og kan godt lide at have med landbrugskunder at gøre. Genererationsskifte indenfor landbruget bliver en stor opgave på sigt, hvor der bliver brug for god rådgivning og forskellige løsningsmuligheder, så det ser jeg frem til at skulle arbejde med, siger Janus Panduro.

Janus Panduro kommer fra en stilling som Tax Manager hos Deloitte i Kolding. Tidligere har han arbejdet hos landboforeningerne LRØ i Horsens og KHL i Kolding, og har derfor stor erfaring med landbrugserhvervet. Han er uddannet cand. merc. jur.

Privat bor Janus i lejlighed i Horsens med sin 5-årige datter. Janus spiller golf og har en stor kærlighed til biler og motorsport. Udover at opkøbe biler og sælge dem igen, nyder han også selv at sidde i en bil og mærke suset. Han er aktiv i Classic Race og overvejer pt. selv at sætte sig bag rattet og køre løb.      

Janus Panduro starter i SLF 1. september.