SLF var traditionen tro med på Det sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa 1. og 2. juni, hvor man kunne finde rådgivningsvirksomheden på stand E4. Der var sol og masser af varme begge dage, og folk kunne komme ind på standen, sidde lidt i skyggen og få et glas sodavand eller en kold øl.

SLF havde to vejrstationer med på dyrskuet, og på et tidspunkt målte temperaturen 31 grader. Man kunne komme ind på standen og tegne et abonnement på en vejrstation eller vinde et års abonnement.

25 landmænd i det sønderjyske område har allerede fået deres egen vejrstation, hvor de kan holde øje med situationen på markerne. Vejrstationerne har landmændene lejet af Fieldsense, og SLF hjælper med koordinering af, hvor stationerne skal sættes op. Alle deltagere har adgang til hinandens data, og SLF kan bruge oplysningerne i blandt andet forsøgsarbejdet.

På dyrskuet kunne de besøgende også høre om SLFs kommende arrangementer, tale om generationsskifte og ellers få en snak om løst og fast.

 

2000 balloner røg til vejrs
For børnene var der popcorn, reflekser og balloner – og en konkurrence om en tur til Legoland. I løbet af de to dage blev der pustet 2000 balloner op – og de var synlige på hele dyrskuepladsen.

Der var knap 20.000 besøgende på Det sønderjyske Fællesdyrskue i år, som blev holdt for gang nummer 59. Da vejret egentlig var mest til strand og vand, må det siges at være ret godt besøgt.