SLF har ansat Anders Andersen. Han bliver den nye leder i Syddansk Kvæg og bliver samtidig tilknyttet Regnskab og Økonomi som udviklingschef i SLF.

I Regnskab & Økonomi skal han sammen med det øvrige team være med til at udvikle nye produkter, såvel i afdelingen som i resten af huset, og han vil få sin egen kundeportefølje.

Anders Andersen har tidligere været ansat som leder i SLF, tilbage i 2002, og han glæder sig nu til at komme tilbage, har han udtalt til SLF.

-Stillingen er som skræddersyet til mig: Jeg kommer til at arbejde med udvikling af nye produkter, skal rådgive kunder og samtidig har jeg beskæftiget mig med ledelse gennem mange år og er vant til at samarbejde, lede og motivere medarbejdere.

Han glæder sig til at komme i marken igen og brænde igennem – ud at rådgive landmændene, og skabe effekt og værdi for den enkelte. Det betyder meget for Anders, at han kan være med til at påvirke til en bedre økonomisk bundlinje, så landmanden kan drive en bedre forretning. Samtidig er det vigtigt for ham, at den enkelte landmand kan se sig selv i forhold til de nye tiltag, vi tilbyder.

Anders Andersen vil blandt andet have fokus på digital udvikling og bæredygtighed i bred forstand – klima, miljø, ledelse, energi, arbejdsmiljø etc.

Anders Andersen er tidligere direktør i Landbosyd. Han har en del internationale kontakter, tidligere været en aktiv del af European Dairy Farmers og rådgivet mælkeproducenter, herunder hollandske landmænd.

I Vojens ser SLF frem til at få gavn af Anders Andersens kompetencer. Direktør i SLF, Brian Lambertsen udtaler:

-Vi glæder os til at få Anders med på holdet. Han kan med sin mangeårige erfaring indenfor ledelse, udvikling og rådgivning være med til at gøre SLF mere konkurrencedygtig i fremtiden. Samtidig har han et bredt netværk og stærkt kendskab til branchen generelt, siger Brian Lambertsen.

Anders Andersen bor på en mindre landbrugsejendom i Starup, ved Haderslev. Han er gift med Mette og har to børn, Simon og Sofie. Han bestrider to bestyrelsesposter indenfor landbrugsrelaterede virksomheder.

   

Anders vil indgå i ledergruppen i SLF og starter 1. januar 2020.