Dashboardet samler alle de vigtigste infor­mationer, som du har brug for, når du skal vide, i hvilken retning du skal styre din bedrift, og hvor der skal gøres en indsats. SLF er klar til at hjælpe dig i gang. 

Dashboardet er dit digitale værktøj – for alle der ønsker at følge bedriftens økonomiske udvikling tættere.

Det er som instrumentbrættet i din bil: Det samler de vigtigste informationer om din bedrift, så du ved, om du er på rette vej.

Følg dine vigtigste nøgletal

I dashboardet kan du følge både økonomiske og produktionstekniske nøgletal fra din bedrift, blandt andet din fremstillingspris, dit celletal, dine kapacitetsomkostninger og dit dækningsbidrag. 

På den måde får du vigtige informationer om din virksomhed, så du ved, i hvilken retning du skal styre din produktion, hvilke omkostninger du skal være opmærksom på, og hvor du kan sætte ind med en ekstra indsats. 

Med dashboardet får du dermed et overblik over din virksomhed, så du kan reagere i tide, hvis tingene ikke går efter planen – og dataene bliver hentet og opdateret i takt med bogføringen, så du altid har friske tal at basere dine beslutninger på. 

Gå i dybden med dine data

Udover et hurtigt overblik, så er der også en række forskellige funktioner i dashboardet, som giver dig mulighed for at udforske de konkrete områder og gå i dybden med dine data, så du ved, hvilken indsats det vil kræve at styre bedriften den rette vej. 

-Du kan tilpasse dit dashboard og for eksempel sætte dashboardet op med udvalgte nøgletal, så du kan bruge det til at motivere dine medarbejdere til tavlemø­det. Du kan også få vist alle nøgletal, hvis du vil tage temperaturen på din bedrift, eller du kan få vist enkelte nøgletal, som du kan arbejde fokuseret på at optimere, fortæller driftsøkonomikonsulent Michael Lykou.

Du kan også se forklaringer på, hvorfor et tal er gået op eller ned, og hvor det er gået galt – eller godt. 
Du finder også links til faglig viden om de forskellige områder, så du kan blive klogere på, hvordan du kan forbedre de enkelte nøgletal, og hvilke indsatser du kan igangsætte. 

Vil du i gang med Dashboard?

Kontakt driftsøkonomikonsulent Michael Lykou på mobil 4010 6208  eller mail ml@slf.dk. Så kan han hjælpe dig i gang.