Det Sønderjyske Fællesdyrskue

SLF er med igen i år, når Det Sønderjyske Fællesdyrskue slår teltpælene i og gør plads på Hjelmallé 2 til dyrskue nummer 59 med fortællinger om landbruget og livet på landet.

Kom ind forbi på stand E4, hvor SLF har kaffe på kanden og er klar til en snak om løst og fast.

Vind en vejrstation
I år har SLF vejrstationer med. 25 landmænd har fået deres egen vejrstation, hvor de kan holde øje med situationen på markerne. Vejrstationerne har landmændene lejet af Fieldsense, og SLF hjælper med koordinering af, hvor stationerne skal sættes op. Alle deltagere har adgang til hinandens data, og SLF kan bruge oplysningerne i blandt andet forsøgsarbejdet.
Du kan høre mere om aftalen med Fieldsense på standen, og du kan deltage i konkurrencen om et års abonnement til en værdi af kr. 1.188, –

Til dyrskuet vil SLF også fortælle om kommende arrangementer: Bedriftsbesøg 5. juni og gratis rådgivningsdag om fraktilanalyser 7. juni. Du har mulighed for at melde dig til direkte på standen.

Gearet til generationsskifte
Hvis du fx går med overvejelser om et generationsskifte, en alternativ etableringsform eller hvis du har brug for at vende en problemstilling indenfor ledelse, den daglige drift, rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Så kig forbi.

SLF holdt i foråret et møde om generationsskifte, hvor over 100 landmænd mødte op. SLF fik kontakt til flere landmænd, der enten er interesseret i at generationsskifte eller at købe en ejendom. Rådgivningsvirksomheden hjælper med at matche køber og sælger samt rådgive i forhold til alternative etablerings- og finansieringsformer. 

SLF har popcorn, balloner og konkurrence for børnene. Der er noget for alle aldre. Så kig forbi 1.-2. juni.