Erik Lydiksen SLF og Peter V. Tomsen

SLF lukker IT afdelingen og indgår samarbejde med Jysk IT

I SLF er vi meget optaget af, at vores medlemmer, kunder og medarbejdere sikres den mest optimale service og de allerbedste IT-løsninger. Hele den digitale platform, herunder IT generelt, er omdrejningspunktet for udførsel af vores daglige arbejde. Et værktøj som vi ikke kan undvære og derfor er dybt afhængige af, siger direktør Erik Lydiksen, og det er en udvikling, som fortsætter. Med vores samarbejde med Jysk IT har vi sikret markedets bedst IT-support. Her er et højt service- og kvalitetsniveau en selvfølge.

Kun fordele for kunderne

De hidtidige kunder i SLF´s IT-afdeling vil ikke mærke den store forskel. Afdelingen i Vojens er bemandet med én-tre mand hver dag, som varetager servicen her fra. Alle kan fortsat komme ind med deres pc’er under armen og få lavet et serviceeftersyn eller en ”virusdesinfektion”. Man kan også kontakte Jysk IT direkte ved at ringe til SLF, hvis man skal have tilbud på en ny IT-løsning hjemme på bedriften eller i virksomheden.

Det perfekte match

Jysk IT har 33 medarbejdere, der er beskæftiget med alle former for IT-support indenfor landbrug, mindre erhvervsvirksomheder og virksomheder med flere hundrede ansatte. Jeg er ikke i tvivl om, at Jysk IT både har kompetencerne og de nødvendige specialer, der sikrer en høj faglighed.  Jeg ser det som det perfekte match til de behov, vi har i SLF og i de tilhørende datterselskaber og ikke mindst til vores medlemmer og kunder, og derfor glæder jeg mig til samarbejdet, fastslår Erik Lydiksen.

Effektive specialister, der har tid til at løse opgaven!

Sådan vil Peter V. Tomsen, direktør for Jysk IT, gerne have kunderne skal opleve Jysk IT.  Vi startede med at være et par mand i Give for 20 år siden og sammen med et par gode kolleger udviklede vi forretningen med speciale i god IT-service målrettet mod landbrugserhvervet.  Noget må vi ha’ gjort rigtigt, siger Peter V. Tomsen, for nu er vi da 33 medarbejdere, der ”nørder” med IT. Vi er faktisk landets største leverandør af IT til landbrug og andre lignende erhverv.  Vi er rigtig glade for nu at kunne samarbejde med SLF om IT-service. Jo flere vi er, jo bedre kan vi specialisere os og sikre effektiv drift, siger Peter V. Tomsen.

Stopper ikke noget ned i halsen på folk

En vigtig værdi for Jysk IT er, at vi kun vil sælge det til folk, som de har brug for. Vi stopper ikke noget ned i halsen på dem, og vi lægger vægt på, at løsningen er til rimelige priser. Alle medarbejdere kender deres opgave, og ved hvad de skal; frem for alt ved de, at de ikke forlader en opgave før problemet er løst, understreger Peter V. Tomsen.

Jysk IT kan især hjælpe dig med følgende:

· Ny pc – printer – skærme etc.
· Trådløs kommunikation
· Backup
· Kameraovervågning ude såvel som inde i stalden
· Mail / hosting
· Telefonsupport

Fakta om Jysk IT

Virksomheden har kontor på Majsmarken 1, 7190 Billund og servicerer fem landbrugscentre landet over. Alle er bemandet med medarbejdere fra Jysk IT.  Samtidig er virksomheden landets største specialiserede IT-leverandør til landbrug og andre lignende virksomheder. Virksomheden beskæftiger i dag 33 medarbejdere.