Nyt samarbejde skaber Danmarks største faglige miljø for specialiserede svinerådgivere !

Direktør Erik Lydiksen og svineudvalgsformand Esben Skøtt, SLF glæder sig over at kunne meddele, at SLF indtræder i nyt stærkt og fremtidssikret svinesamarbejde med SvineRådgivningen i Herning og svinerådgivningen i KHL.  Det nye SvineRådgivningen I/S vil få kontorer i Herning og Vojens og omfatter 20 medarbejdere med Kjeld Askjær som direktør og et kundegrundlag med op mod 1000 svinebesætninger.

Fremtidsorienteret løsning

Esben Skøtt, der er hidtidig formand for SLFs svineudvalg ser frem til det nye samarbejde. Vi har snakket længe om, hvordan vi kunne styrke det faglige miljø og kapacitet til at rumme barselsorlov, efteruddannelse m.v., udtaler han.  Derfor ser jeg det som en rigtig god løsning at indgå i et samarbejde for at skabe et større fagligt miljø med de muligheder det giver for specialisering og kompetenceudvikling. Samtidig får SLF indflydelse via en repræsentant i SvineRådgivningens bestyrelse, som med en bemanding på 5 forventes at, være en handlekraftig opbakning til rådgivningen. De nye partnere bliver medejere af SvineRådgivningen, der er et selvstændigt selskab. Hver ejercenter/forening sikres indflydelse på udvikling drift gennem repræsentation i bestyrelsen på 5 personer.

Et godt strategisk skridt

I SLF er strategien klar. Vi indgår et samarbejde med seriøse partnere, når det giver værdi for SLF og vore medlemmer og kunder. Det har vi sikret os med samarbejdsaftalen med SvineRådgivningen I/S, siger Erik Lydiksen.

Da vi blev kontaktet af SvineRådgivningen, vurderede vi seriøst de muligheder et samarbejde ville give på kort og langt sigt. Vi er overbeviste om, at samarbejdet sikrer os et stærkt fagligt set-up og dermed en fremtidssikret svinerådgivning til glæde for svineproducenterne i Syd- og Sønderjylland.

Rettidig omhu

Vi stod ikke i nogen akut situation, hvorfor indgåelse af denne samarbejdsaftale skal ses som ”rettidig omhu”, fortsætter Erik Lydiksen. Med indgåelse af denne aftale følger vore strategiske mål om fortsat at kunne tilbyde full-line rådgivning fra vores rådgivningsvirksomhed i Vojens i samarbejde med vore øvrige fagteams. Det giver nemlig den enkelte svineproducent den bedste bundlinje. Vi glæder os meget til samarbejdet,  slutter Erik Lydiksen.

Fakta:

Ejerskabet bag SvineRådgivningen I/S består af Landboforeningen Midtvest samt de to nye partnere KHL og SLF. Samarbejdet starter med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2017 og har 20 medarbejdere og op mod 1000 svineproducenter som kundegrundlag

Post Tags: