• Er du en af de energirådgivere, der har mere fokus på forretningen i energioptimering end i de tekniske løsninger?
  • Har du lyst til at være ansat i en af de førende rådgivningsvirksomheder indenfor dansk landbrug?
  • Vil du udfordres på optimering af energi indenfor landbrug og virksomheder?

– så er dit næste job hos SLF i Vojens som Energirådgiver.

I SLF Team Energi har vi travlt. Over de seneste år har vi udviklet vores energirådgivning og er en af markedets stærke og uafhængige rådgivningsvirksomheder. Vores fokus er virksomheders egenproduktion af el og teknologierne sol, vind og biogas. Vi har med automatisering udviklet produkter, som er markedsledende til at visualisere og er stærke beslutningsværktøjer for virksomheder indenfor energi.

Vi tilbyder dig et job, hvor du kan arbejde med de erfaringer, du har med energi, og hvor din nysgerrighed, forretningsforståelse og erfaring kommer i spil. Du får mulighed for at sætte præg på den videre udvikling med frihed under ansvar som bærende element og selv at være med til at påvirke retning og mål.

Du får mulighed for at være både ude hos kunder og inde på kontoret, hvor de øvrige kollegaer i teamet er med til at sparre og udvikle nye processer og værktøjer. Team Energi består af fagligt dygtige rådgivere som primært er økonomer og digitale udviklere.

Vi søger en dygtig og selvstændig, energirådgiver, der har fokus på forretning, og som har et godt netværk. Men vigtigst af alt, som brænder for at rådgive indenfor energioptimering, energiaftaler og sol og vind til egenproduktion af energi. Interesse for at dyrke og skabe netværk skal være en del af dit dna.

Vi forestiller os, at du er inde i regulering på energiområdet og CO2 – og hvorledes det udvikler sig. Du er interesseret i markeds- og prisudvikling på energi. Du har et godt drive og en naturlig nysgerrighed, er kvalitetsbevidst og effektiv og kommer måske med indsigt indenfor varme, el og solceller. Du kommer til at følge kunderne helt i mål, dvs. din interesse skal også være på ansøgning ved myndigheder, forsikring og tilslutninger.

I SLF brænder vi for god kundekontakt og har fokus på et højt serviceniveau. Vi har et fantastisk arbejdsklima, hvor dygtige medarbejdere trives, involveres og tager ansvar. I SLF har vi har fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningen sendes snarest muligt på mail til jt@slf.dk. Der indkaldes løbende til samtale.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte udviklingschef Anders Andersen; telefon 23 28 24 71.

SLF Team Energi har specialiseret sig i rådgivning indenfor energiforbrug, egenproduktion af EL, solceller, vindmøller og Biogas. Markedet og vores rådgivning på feltet er i stærk udvikling. Vi yder uvildig energirådgivning og brænder for at finde løsninger i samråd med vores kunder, samt altid at fastholde et højt serviceniveau. For yderligere information kan du besøge vores hjemmeside på www.slf.dk


SLF – Sønderjysk Landboforening
er en arbejdsplads med 110 medarbejdere. Vi holder til i dejlige omgivelser i Vojens, tæt på motorvej og banegård.

Vi arbejder ud fra vores værdier som er:

  • Råderum – et godt sted at være
  • Effekt – vi skaber værdi for kunden og sætter aftryk
  • Samspil – i fællesskab er vi bedst
  • Energi – vi kæmper for dig

SE VIDEO OM JOBBET