For at blive stemmeberettiget ved generalforsamlingen i Sønderjysk Landboforening torsdag den 11. marts kræver det tilmelding med navn, mail og mobilnummer.

Rundt i de danske landboforeninger er forberedelserne til årets generalforsamlinger i fuld gang.

Det bliver i år markant anderledes, end hvad medlemmerne hidtil har været vant til. Corona-restriktionerne betyder, at generalforsamlingerne afvikles digitalt, og sådan vil det også være tilfældet ved den ordinære generalforsamling i Sønderjysk Landboforening. Online-mødet foregår torsdag den 11. marts klokken 19.00.

Tilmeldingen til generalforsamlingen er åbent – på SLFs hjemmeside.

For at blive stemmeberettiget kræves det, at deltagerne skal være tilmeldte med navn, mail og mobilnummer. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det kun er aktive medlemmer af SLF, som kan stemme. Husk at sætte X i rubrikken Jeg er aktiv medlem af SLF på tilmeldingsformularen.

SLF anvender ved generalforsamlingen et særligt valgsystem, som er tilbudt fra Landbrug & Fødevarer. Systemet gør det muligt, at der kan stemmes via mobiltelefon, tablet eller PC. Det anbefales, at hvis generalforsamlingen følges via streaming på computer, at der i stedet anvendes mobiltelefon eller tablet i forbindelse med afstemningen.

To af bestyrelsesmedlemmerne er på valg ved generalforsamlingen. Det er Berith Nissen og Leif Andersen.

Der vil løbende komme flere informationer omkring generalforsamlingen og selve valgafviklingen. Opdateringerne kommer dels her på SLFs hjemmeside og dels via det ugentlige nyhedsbrev.