Syddansk Økologi vil gerne invitere dig med til Fyn og samle økologisk inspiration onsdag d. 30. august. 

En oplagt mulighed for at netværke med kolleger og konsulenter og samtidig bliver klogere på egne muligheder, så tag ægtefælde og/eller medhjælperen med.

Program

7:30 Afgang med bus Sønderjysk Landboforening, Billundvej 3, Vojens med mulighed for at stige på ved pendlerpladsen afkørsel 58b (Middelfart/Strib) kl. 8:15 og afkørsel 54 (Centrovice) 8:45

Vi skal besøge:

Verningelund v/Arne Jørgensen, Odensevej 46, Verninge, 5690 Tommerup (www.verningelund.dk )

250 Jerseykøer malket i 4 malkerobotter. Derudover eget opdræt af kalve, kvier og stude samt markgrise til egen gårdbutik. I græsmarken eksperimenteres med forskellige urter.

Frokost og Rundvisning RISBJERG landbrug v/Hans Erik Jørgensen, Møllergyden 3, Jordløse, 5683 Haarby  (www.risbjerg.nu )

300 søer og produktion af slagtegrise, Skotsk Højlandskvæg samt får. 340 ha markbrug med korn, ærter og græsfrø. Hans Erik er desuden politisk aktiv som formand for L&Fs økologisektion.

Harndrup Skov Frugtplantage v/ Poul Rytter, Harndrup Skov 11, 5463 Harndrup (www.harndrupfrugt.dk )

Ca. 20 ha økologisk “Frugtavl i pagt med naturen” siden 1990 med mere end 30 sorter af æbler og pærer i plantagen. Derudover prøver de lidt til med kirsebær, blommer, solbær, ribs og stikkelsbær.

Ca. 17:15  Hjemkomst, SLF Billundvej 3, Vojens  

Prisen for hele dagen inkl. bus og forplejning er kun 895 kr./pers.
Tilmelding senest 25. august kan ske til Aase Holmgaard på ahk@sd-k.dk – (husk at meddele hvor du ønsker at stige på bussen)