På trods af den vanskelige situation med Covid-19-pandemien og restriktionerne – så er vi her stadig. Vi klør på både i SLF-centret på Billundvej og med medarbejdere siddende hjemme.

Hos SLF følger vi retningslinjerne, som er udstukket fra regeringen og Sundhedsstyrelsen. Vi har taget alle forholdsregler for at sikre trygheden og sikkerheden hos såvel vore medarbejdere samt kunder og gæster i huset.

Der er fortsat bemanding i receptionen, så der er altid mulighed for at ringe til os. Vores rådgivere er fortsat tilgængelige. Vi er her fortsat for kunderne og vil løse opgaverne efter bedst mulig evne.

De gæster, vi modtager i huset, skal bære mundbind, når de træder ind i receptionen. På grund af de ændringer, der er foretaget omkring afstandsanbefalingerne, nedjusteres antallet af personer, der kan være i vores mødelokaler.

SLF tilbyder telefonisk rådgivning eller online-møder til alle dem, der ikke ønsker et fysisk møde. Samtidig vil vi fortsat afvikle mange af vores arrangementer som webinarer.

SLF vil via nyhedsbreve, sociale medier og på vores hjemmeside holde vores kunder og gæster løbende orienteret.