SLF udbyder endnu et lederudviklingsforløb for landmænd. Kurset består af et modul der forløber over fire gange og et opfølgningsmodul over 2 gange.

God ledelse er i fokus i øjeblikket. Også i landbruget er lederne opmærksomme på, hvad god ledelse betyder for fastholdelsen af medarbejderne og for medarbejdertrivsel og – motivation.
SLF har efter ønske fra kunderne lavet et lederkursus med et relevant indhold med nogle konkrete værktøjer, der kan bruges i hverdagen, i en overskuelig tidsperiode og til en fornuftig pris.

– Vi vil hjælpe landmanden med at skabe gode resultater gennem andre, og hjælpe ham til at blive en bedre leder. Når medarbejderen synes, det er et godt og attraktivt sted at være, og de trives, så vil det helt sikkert også smitte af på produktionen og på muligheden for at fastholde gode medearbejdere, siger teamchef i HR & Arbejdsgiverservice, Conni Tetens.

Fastholdelse af medarbejdere og arbejdsglæde
Landbrugsvirksomhederne oplever at det er blevet svært at finde kvalificerede medarbejdere. Derfor stiger behovet fokusering på fastholdelse af medarbejdere og for udvikling af virksomhedens ledere.

Konkrete redskaber til ledelse i hverdagen
På kurset vil kursisten høre om, hvordan man leder og kommunikere bedst muligt. Hvordan man forebygger og håndterer konflikter, inden de eskalerer og skader både samarbejde og trivsel. Man vil få kendskab til forskellige måder at afvikle personale samtaler/møder på. Kursisten vil få redskaber til at håndtere, hvordan man som leder arbejder med forventningsafstemning. Samt redskaber til at bevare roen og overblikket, når den daglige drift presser på.

Samtidig vil du som kursist opnå:
– at finde løsninger som er holdbare og som dine medarbejdere bakker op om
– på sigt at skabe mere selvledelse hos medarbejderne
– at forbedre dine evner til at forstå kommunikation
– at kunne håndtere svære situationer i din hverdag
– at kunne handle hurtigt og aktivt
– et øget samarbejde mellem dig og dine medarbejdere og mellem dine medarbejdere, der er præget af
   øget tillid og forståelse for forskelligheder

Datoer:
Modul 1: 30. oktober 2018, 20 november 2018, 11. december 2018 og 14. januar 2019.
Modul 2: 19. februar 2019 og 19. marts 2019
Tidspunkt alle dage: kl. 09.00 – kl. 13.00
Kursussted: SLF, Billundvej 3, 6500 Vojens

Pris for medlemmer af SLF:
Modul 1 :  kr. 6.000  incl. materiale og forplejning
Modul 2:   kr. 3.000 incl. materiale og forplejning

Samlet pris for tilmelding til modul 1 og modul 2: kr. 8.100 incl. materiale og forplejning

Pris for ikke medlemmer af SLF:
Modul 1:   kr. 6.600 incl. materiale og forplejning
Modul 2:   kr. 3.300 incl. materiale og forplejning

Samlet pris for tilmelding til modul 1 og modul 2: kr. 9.000 incl. materiale og forplejning

Tilmelding senest 24. oktober kl. 12.00 til Jytte på 7320 2600

 

Tilmelding

Navn:
Telefon:
Mobil:
E-mail:

Her er et par udtalelser fra tidligere kursister:

jeg er blevet en bedre personkender og er blevet bedre til at forklare opgaven overfor de ansatte. Lige at spørge en ekstra gang. Tidligere troede jeg at alt var forstået, når jeg havde sagt det èn gang til medarbejderen – men det er vigtigt at forventningsafstemme. Hvad var det du skulle – er vi enige om opgaven.

– jeg er også blevet mere opmærksom på at tænke positivt. Jeg har haft tendens til at have fokus på det der ikke fungerer – og det dræner mig. Det påvirker også mine omgivelser negativt – også derhjemme. Jeg har lært at være mere positiv, når jeg kommer hjem, også selvom det har været en øv-dag.

Tommy Lykou, 28 år

 

– Jeg valgte kurset fordi jeg havde mere brug for viden om ledelse. Jeg oplevede tit at jeg ikke var klar og tydelig nok. Mine budskaber blev for indforstået. Jeg troede at vi havde samme opfattelse eller forståelse af tingene. Det havde vi nødvendigvis ikke. Hvad betyder det fx. at sige noget skal være rent? – det har vi måske ikke samme opfattelse af. Nu har jeg lært at forventningsafstemme, inden inden opgaven sendes videre.

jeg har lært at medarbejdere skal tackles og motiveres forskelligt, og så er jeg virkelig blevet overrasket over hvor meget ens kropssprog betyder, og hvor meget det bliver opfattet. Det er rart at kurset har været praktisk orienteret og ikke særlig teoretisk, og så har jeg lært en del af at høre om de andres udfordringer, og hvordan de har løst problemet igennem kurset.

Jakob Snedker, 32 år.