Vi har travlt og søger derfor en regnskabsassistent/controller med erfaring med Ø90 og Summax

 Har du lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling, med højt til loftet og med gode arbejdsforhold, så se lige her.

SLF i Vojens søger en regnskabsassistent med erfaring i landbrugsregnskaber og Ø90 regnskaber.  Du vil indgå i et team på 23 erfarne assistenter, som har et tæt samarbejde med rådgiverne.

På grund af stor kundetilgang søger vi endnu en ny kollega, som kender landbrugsbranchen og har arbejdet med regnskaber, Ø90 og Summax. Din baggrund kan være en uddannelse som revisor- eller regnskabsassistent.

Vores nye kollega skal være en god teamplayer og arbejde struktureret og kvalitetsbevidst. På grund af de forskellige sæsonopgaver er det vigtigt, at du har mulighed for at være fleksibel i forhold til arbejdstiden.

SLF tilbyder ordnede ansættelsesforhold, gode og engagerede kollegaer, et selvstændigt job med mulighed for indflydelse på egen hverdag og med mulighed for udvikling og efteruddannelse. I SLF inddrages medarbejderne i udviklingen af såvel egne opgaver, som afdelingen og den samlede forretning.

SLF – Sønderjysk Landboforening er en arbejdsplads med 110 medarbejdere. Vi holder til i dejlige omgivelser i Vojens, tæt på motorvej og banegård.

Vi arbejder ud fra vores værdier som er:

  • Råderum – et godt sted at være
  • Effekt– vi skaber værdi for kunden og sætter aftryk
  • Samspil– i fællesskab er vi bedst
  • Energi– vi kæmper for dig

    Starttidspunktet er fleksibelt og vi venter gerne på den rette medarbejder. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamchef Winni Andersen på tlf. 26 29 83 64.

Ansøgning med bilag mailes til jt@slf.dk senest d. 19.02.2020. Vi indkalder løbende til samtaler.