Stillingsopslag: Er du vild med at lave mad – så kig lige her!

Vi søger en ny kollega gerne pr. 1.3.2020 og ellers pr. 1.4.2020 til at forkæle os med god mad i vores kantine, sørge for lettere rengøringsopgaver i køkkenet, og som kan være stedfortræder, når kantinelederen holder fri.

Vi er 110 ansatte, bor i Vojens. Der skal hver dag laves morgenbord og frokost til medarbejderne, ofte har vi gæster eller kurser, hvor vi skal sørge for forplejningen.

Vi er i alt 4 personer incl. vores kantine- og rengøringsleder, vi har højt humør, og vi er effektive. Vi motiveres af at lave god mad, sørge for at der er rent og pænt i hele huset og yde en god service over for vores kollegaer og kunder.

Vi søger en kollega, som kan arbejde selvstændigt, er effektiv, serviceminded, stabil, fleksibel og ikke mindst har et godt humør.

Opgaverne er primært madlavning i kantinen og lettere rengøringsopgaver. Stillingen er 34 t/u. Arbejdstider ligger mellem kl. 7.00 og kl. 15.00.

Det er vigtigt, at du har erfaring med madlavning og vant til at arbejde i et højt tempo og kan arbejde i et miljø, hvor ikke to dage er ens.

Vi tilbyder et job i en virksomhed med ordnede forhold og gode arbejdsvilkår. En virksomhed med høj medarbejdertrivsel og stor fremmødeprocent.

Du skal sende din ansøgning – gerne med eventuelle udtalelser  – på mail til jt@slf.dk senest d. 14. februar kl. 16.00.  

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantine- og rengøringsleder Birthe Hinrichsen på mobil 2622 1319