Som du ved, skal alle professionelle brugere af plantebeskyttelsesmidler udarbejde en sprøjtejournal for de udførte plantebeskyttelsesopgaver i marken. Det har tidligere været accepteret, at journalen kunne eftersendes tre dage efter kontrolbesøg, men nu skal du kunne fremvise en opdateret sprøjtejournal på papir eller online ved kontrolbesøg. Landbrugsstyrelsen kommer på uanmeldt besøg.

Læs mere om den nye kontrolinstruks

Nem og korrekt registrering med FarmTracking
Med app’en FarmTracking kan du løbende opdatere din sprøjtejournal og være sikker på, den lever op til Landbrugsstyrelsens krav. Programmet indeholder alle krav til indhold, og det sender desuden en fejlmelding, hvis du i planlægningen har fået tastet et ikke-godkendt middel eller dosering til afgrøden. Og fordi det er en app, kan du opdatere sprøjtejournalen når som helst og hvor som helst. Læs mere om FarmTracking

Prøv FarmTracking gratis
Indtil 30. april kan du prøve FarmTracking gratis. Så kan du se, om det er noget for dig.

 

Prøv FarmTracking gratis

Hvis du har spørgsmål til kontrolinstrukset eller til FarmTracking, er du velkommen til at kontakte din planteavlskonsulent eller SEGES Kundecenter (tlf.: 7015 5015 | e-mail: kundecenter@seges.dk)